27 april 2013

9D Spiraal van ZelfBewustzijn

Dimensies Openen

Energie kent vele vormen,
en Bewustzijn is Pure Energie
dat dichter en vaster wordt naargelang het zwaarder trilt,
en ijler en vluchtiger wordt wanneer het hoger trilt.
Energie is ook uitwisselbaar,
stroomt door alles heen, trilt, resoneert, vormt, straalt , vloeit .....
Enkel door middel van Energetisch waarnemen,
kan je deze dimensies in jezelf terugvinden.  
9D Spiraal van ZelfBewustzijn

1 ste DIMENSIE  
de connectie met Moeder Aarde,
onze plaats "aarde" gezien vanuit het Universum
"mineralenrijk"  

Hier ondervindt je de zwaartekracht, door de
vastheid van het Kern ijzerkristal van Moeder Aarde.
Hier voel je beide polen, voel je de vier windstreken...
Je bent hier in het centrum van alles
wat met de aarde te maken heeft

Toegang tot je Cel waarin je Hogere Ideeen (vanuit 9d)werden bewaard .
Open je Cellulaire Geheugen
door je in je centrum van alles te plaatsen .
Net zoals de Kern van de Aarde alle Kronieken van leven ontvangen heeft vanuit haar Hogere Versie , zo bevat iedere Cel in jou alle Kennis door je Hogere Zelf geprojecteerd in deze materiele vorm als blauwdruk.

2 de DIMENSIE
de connectie met onze natuur,ons biologische systeem dat bestaat uit complexe verbindingen...De elementalen hebben een heel netwerk gecreerd om diverse vormen aan te nemen Deze vormen worden door de natuurwezentjes ,elfjes,deva's energetisch in stand gehouden. 
"plantenrijk" 

Toegang tot de elementalen in je en rond je , ze zijn de dichters van de aarde ,dansen overal doorheen ,ze geven uitdrukking aan passie,zoals Moeder Aarde ,door middel van wind, aardbevingen, vuur . ze zijn de alchemisten in ons ,en tonen ons onze passie en onze drang naar verbinden..
Aan de oppervlakte van de aarde,
ben je nu bewust geworden van je lichaam, je gevoelens,
hoe je lichaam één en al communicatienetwerk is tussen
alle elementen in je, je chemische huishouding, je cellen ... 
Verbind je met de natuur , met alles rondom je heen, praat met je cellen, met de kleinste deeltjes in alles, communiceer met je lichaam, vereer het, vereer de elementalen, de kleine wezentjes in de natuur.

3 de DIMENSIE
is je connectie met je werkruimte,je leefruimte ,de ruimte in welke je beweegt , gedreven door aantrekking en afstoting ,
onbewust energetische patronen volgend  
"dierenrijk"  

Verbind je met je leefwereld, eer de mensen die rondom jou zijn , met respect, weet dat ze deel uitmaken van een groots geheel en je dankzij hen kan bewegen zoals jij wil . Begrijp hoe het dierenrijk elk zijn terrein heeft maar perfect in elkaar past ,hoe alle krachten en machten op elkaar zijn afgestemd.
Hier ga je verlangen naar vrijheid, om te kunnen bewegen , dingen te doen met je fysieke lichaam. Het verbindt je ook
met anderen ,en je gaat jezelf bewegen in omgevingen met soortgelijke interesses ,je creeërt velden , ruimte ...
en complexe energetische patronen

Toegang tot je zelf , hoe jij je passie uitdrukt door middel van beweging , je hebt zicht op je eigen leven, en wie daarin voorkomt ,wat ze je vertellen over hoe jij je uitdrukt en waarin je je beweegt . 

4 de DIMENSIE

is de connectie met je verstand, je psyche , hier zitten collectieve archetypes die symbool staan voor krachten en machten in ons systeem. Het zijn symbolische beelden die we energetisch uitspelen in 3D ,
het is de psychologie achter onze werkelijkheid in 3D.
Dat wat ons drijft, of dat wat ons tegenhoudt. 
"MensenRijk" 

Verbind je met je gedachten, je gevoelens, aanvaard ook die rijke waaier aan gevoelens, word niet negatief bij een minder gevoel, maar merk het negatieve op Gevoelens zijn informatiebronnen, je verstand kan deze energetische impulsen vertalen, zonder dat je jezelf er dient in te verliezen.denk mee met je verstand

het brein fungeert via het principe Tijd ,
het registreert letterlijk fragmenten,
vertaalt die aan de hand van deze archetypes
naar een realiteit die hij hier kan begrijpen.
Elke scene die we hier meemaken is vertaalbaar naar een prototype van ervaringen die de mensheid gekend heeft. Het zijn Energieen die bepaalde archetypes activeren, niet zozeer de moraal of "goed" of "kwaad" dit is slechts + of - in energie om electriciteit en magnetisme op te wekken .

5 de DIMENSIE

is je connectie met je oneindige ziel,
het centrum
het deel van jezelf dat
de dimensies verbindt met elkaar
hier wordt alles met elkaar verbonden
Hier ben je verbonden met je Zielsbewustzijn 
"zielenrijk" 

Verbind je met je Engel , je Zonne-Engel , en aanschouw jezelf op de Aarde deel uitmakende van haar Kern, haar natuur, jou omgeving, je eigen leven, je eigen zelf ....
Jij bent de Zon , het Bewustzijn
dat de Aarde verlicht
het lijkt hier op een etherische oceaan
tijd en ruimte zijn overgegaan naar eindeloos..voorbij het lichaam ,deel uitmakend van een zonnestelsel , een Universeel Bewustzijn. Je voelt hier de Liefde door alles heen stromen , geen grenzen .
Dit is het hart van je 9dimensionele bewustzijn. Het is de spiegel tussen beiden, alles verenigend . 


6 de DIMENSIE  
is de connectie met je morfogenetische veld, je plaats gezien vanuit je energetische uitdrukking, je kleur binnen het grotere patroon van je multidimensionele wezen in samenwerking met alle andere wezens en zielsgroepen.  
"zielengroepen"
"Planetaire Bewustzijn"
 

Verbind je als Zon met je zonnestelsel,
de planeten die rond je heen draaien,
de banen, de cyclussen, alles in verschillende trillende velden, soms verlicht je een deel van de aarde , soms niet, maar alles is ten alle tijden afgestemd op elkaar.
Toegang tot de structuren in het universum, de lichtpatronen, de velden van soorten (hoedanigheden) en bewegingen in 3D die samenspelen tot het creeeren van de 4d archetypische spelletjes, om informatie (licht) door te geven, het zijn energiestralen die gebundeld worden door het samenspel van krachten en machten in de oceaan van Lichtwezens (5d) 
deze patronen kan je je het best voorstellen als je de oceaan van 5D zou bevriezen en in schijfjes zou snijden, dan zou je zulke patronen kunnen waarnemen ,maar deze patronen zijn dus wel steeds veranderend ...en om kleuren en diepte te krijgen hebben we duisternis en licht nodig , heeft niets met moraal te maken, slechts met kleuren en patronen vormen 

7 de DIMENSIE  
is de connectie met je plaats
tussen licht en duisternis, je plaats tussen de sterren,
waarin je gecodeerd bent volgens een "energetische" geometrische vorm.
Deze geometrische vorm, is je hoedanigheid, en drukt de patronen uit in de 6de dimensie, die dan weer zorgt voor het triggeren van die bepaalde archetypische spelletjes in 4d . 
"sterrenbewustzijn" 

verbind je met Sirius,
als Zonnestelsel ,
zij dragen de codes van je Leven,
de codes van alle Leven.
Hier kan je symbolen opvragen,
jezelf decoderen, je Heilige Geometrie
(holographische projectie) herstellen.
Toegang tot de heilige geometrie en je zal die in alles gaan herkennen, figuren en vormen , of getallen zullen informatie activeren in je hier zal je ook hardnekkige beheersingen in terugvinden, net omdat energie (Licht) gecodeerd werd in een pakketje (geometrische vorm)

Deze geometrische dimensie bepaalt
hoe het licht in jou hologram wordt geprojecteerd . Hij houdt je vorm in bewaring , waardoor je met je
kan bewegen en je hoedanigheid kan uitspelen in de lagere dimensies. Het houdt de ideeen binnen de matrix vast. 

8 ste DIMENSIE
de connectie met informatiesnelwegen,een hoger netwerk van informatie .Hier zijn we de informatie zelf !
het verbinden van alles aan elkaar geeft een onmetelijk netwerk van lichtverbindingen,en tussen elke verbinding wordt informatie uitgewisseld  
"interstellair rijk"
"InterGalactische Federatie"
 

Je verruimt je Sterrenstelsel en omvat het hele universum, je verbindt je met andere sterrrenstelsels , er is een samenspel tussen alles ,mythologische taferelen voel je hier in dit bewustzijn...je voelt hoe ze doorwerken in je chemisch- biologische lichaam
Voel hoe elke verbinding die je kracht maakt met een andere kracht een chemische reactie teweegbrengt , hoe je alchemie uitvoert, door gewoon je Kracht te Zijn. Hoe je een Hemels Lichtspel creeert met al je verbindingen
Hier verlang je ernaar je te bewegen als Licht , je te begeven op
informatiesnelwegen , waar je met de informatie meereist ,omdat je de informatie zelf bent ..... je energetische code, je hoedanigheid.

Toegang tot je kracht hier zal je energie vorm overgaan in stralen, je kan zelfs laserstralen zeggen, deze waren nodig om je geometrische vorm , vorm te geven, de straal van informatie (licht) dat je hier bent, gaat zich verbinden met andere stralen, en deze vormen Lichtpunten, hoeken voor de geometrische projecties Je wordt dus letterlijk omgebuigd in je straling om naar vorm te komen, dit betekent dus ook diepe beheersing , en conflicten met macht vertaald in 4d,
en vertaald in biologische genetische bepaaldheid ..
gewoon omwille van je Heilige Vorm . 

9de DIMENSIE  
is de connectie met de databank waarin de ideeën in hun puurste vorm zitten, het begin van onze eigen creatie hier beginnen we de creatie zelf in zijn puurste vorm Hier ben je Meester over jezelf (Christus had een 9d bewustzijn) 
"Rijk der Meesters"
Goddelijke Ideeen, Emananties of Uitstromingen
 

toegang tot je Goddelijke Hoedanigheid, het idee dat je voor hem uitdrukt in de lagere sferen. Hier is je Hogere Zelf ,van waaruit je jezelf geprojecteerd hebt naar deze Aarde. Hier zit je in een bibliotheek als een boek, in een database als informatie, in een matrix als een berekening, hier zit je als Idee ,van waaruit alles is voortgekomen.
vanuit de Kern van het Sterren Stelsel,
pulseren we onszelf doorheen alle dimensies, dit idee wordt opgevangen door het KernKristal van Moeder Aarde en zo kan de Holograpische Projectie van ons hele wezen van start gaan. Wanneer we toegang hebben tot dit bewustzijn, kunnen we onze realiteit helemaal aanpassen aan het Hogere Idee dat we Zijn. 


Hier komt Toekomst en Verleden samen  in 1 Spiraal van Nu.

Alpha & Omega


9D de kerngedachte komt samen met 1D de kern van Aarde
8D met 2D : de Lichtsnelwegen ,in de aardse netwerken
7D met 3D: de heilige geometrie in de aardse beweegvelden
6D met 4D : de morfogenetische velden (patronen ) in onze psyche 

elke dimensie heeft zijn "bewoners" sommige in herkenbare lichamen,
anderen in totaal andere energievormen...
maar allen zijn vormen van onszelf in die andere dimensies ....

Bron:  http://hearttoheart.yourbb.nl/viewtopic.php?f=48&t=1096

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...